Hidroizolatii diverse

New product

Hidroizolatii pentru fundatii, subsoluri, beciuri, pivnite, spatii cu umiditate, bazine de apa, bai, bucatarii

Hidroizolatii pentru fundatii, subsoluri, beciuri, pivnite, spatii cu umiditate

Exista mai multe variante de hidroizolare a acestor spatii in functie de tipul sau modul infiltratiei, de la caz la caz:
• Aplicarea unei solutii lichide sau a unei membrane hidroizolante pe peretii exteriori-aceasta se aplica in faza initiala a constructiei.
• Impermeabilizarea subsolului numita si sistemul de drenare a cavitatii-aici se aplica o mebrana cu crampoane de plastic care va fi instalata pe pereti si podele.
• Mai exista o alta solutie de a stopa infiltratiile prin fisuri, rosturi de turnare, pori prin aplicarea unei membrane lichide care se cristalizeaza;se va aplica pe peretii interiori si pe pardoseala.
• Drenare pe exterior (in zonele cu ploi abundente) - este un sistem construit pe peretele exterior care deviaza apa intr-un sistem de drenaj la sol sau in canalizare.

Hidroizolatii bazine de apa

1. Hidroizolatii bazine de apa la suprafata-stratul hidroizolant trebuie sa fie suficient de elastic pentru a rezista la contractarile si dilatarile bazinului.
2. Hidroizolatii bazine de apa subterane-se va folosi un mortar hidroizolant din care rezulta o membrana continua si unitara absolut impermeabila cu rezistenta si aderenta mare la suport, pentru a putea rezista la presiunile negative.

Hidroizolatii bai, bucatarii

Trebuie acordata o atentie deosebita pentru modul de hidroizolare a abailor si bucatariilor pentru ca orice interventie ulterioara inseamna distrugerea finisajelor.
Mod de excutare:
- dupa uscarea tencuielii si a sapei se va curata incaperea de grasime, urme de detergenti, sapun, praf si se va aplica o pelicula de vopsea hidroizolanta pe baza de ciment astfel incat sa faca o priza buna cu tencuiala si sapa si sa fie un suport adecvat pentru adezivul placilor ceramice.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Hidroizolatii diverse

Hidroizolatii diverse

Hidroizolatii pentru fundatii, subsoluri, beciuri, pivnite, spatii cu umiditate, bazine de apa, bai, bucatarii

Alte servicii