Hidroizolatie balcon

Trebuie sa va sigilati podeaua din beton pentru a repara fisurile si a limita deteriorarea umiditatii, cum ar fi gravurile, fisurile si esecul. In ciuda faptului ca betonul este un material incredibil de puternic, este, de asemenea, foarte poros. Acest lucru deschide o mare cantitate de umiditate, deoarece substanta va absorbi lichidul in timp, ducand la diverse daune, cele mai frecvente fiind fisurile. Aceasta este o problema uriasa pentru proprietarii de case deoarece, odata cu aparitia fenomenelor meteorologice nefavorabile, etajul balconului din beton nu va fi capabil sa reziste impactului. Ploaia, gheata si zapada isi vor gasi drumul in aceste fisuri si vor slabi structura betonului.

 Hidroizolatie balcon - sfaturi utile

Cu cat mai multa apa si lichid ajunge in beton, cu atat vor aparea mai multe fisuri la suprafata. Umiditatea continua sa se strecoare in material, facandu-l incredibil de slab. O alta preocupare majora este cand temperatura scade brusc si apa din beton ingheata. Acest lucru duce la extinderea acestuia, ceea ce ar putea duce la un balcon rupt, care este complet nesigur.

 

Pentru a rezolva aceasta problema si pentru a preveni eventualele pagube, este o idee buna sa sigilati podeaua din beton cu o substanta solida de etansare. Exista o gama larga de optiuni disponibile, cele mai multe continand fie o baza de apa sau o baza de silicon. Cel mai eficient agent de etansare din beton este WT1, cel mai bun inlocuitor pentru membranele de acoperire pe baza de bitum. Acest produs este un compus nou formulat cu un polimer si o uniune poliuretanica.

 

Aveti nevoie de ceva atat de puternic si eficient ca WT1 pentru a oferi o membrana de 100% care sa poata rezista fluctuatiilor meteorologice cu usurinta. Aceasta formula are o gama larga de beneficii. Pentru un singur lucru, este incredibil de usor de aplicat si aluneca pe suprafata de beton in mod natural si cu usurinta. Ofera o aderenta excelenta la o varietate de materiale precum beton, piatra, caramida, metal, plastic, plumb si poliester.

 

Este perfecta pentru etansarea pardoselilor din beton deoarece este stabila in toate anotimpurile. Acest lucru inseamna ca va remedia, de asemenea, orice fisuri existente pe balcon. In afara de aceasta, ajuta la prevenirea scurgerii umezelii in beton sub etansant. Daca locuiti undeva unde vremea este destul de umeda, nu va puteti permite sa nu va sigilati podelele de beton. WT1 este utilizat pentru toate tipurile de sarcini de etansare, inclusiv acoperisuri plate, acoperisuri inclinate, rezervoare si podele. Aceasta membrana impermeabila poate fi, de asemenea, tencuita sau ranforsata daca sunt intrunite in mod corespunzator conditiile potrivite.

 

Cand trebuie sa va sigilati podeaua de la balcon, nu exista o optiune mai buna decat WT1 de la C-Tec. Puteti depinde de WT1 pentru a va repara si impermea podeaua balconului, astfel incat sa va puteti bucura de balconul dvs. la cel mai inalt nivel.