Membrana hidroizolatie

Aveti vreo recomandare puternica cu privire la ce impermeabilizare trebuie utilizata pentru peretii de retinere din beton pentru cladirile protejate de pamant? Exista multe metode de hidroizolare remarcabile astazi. De obicei, acestea se rotesc in jurul unei membrane groase de cauciuc aplicate pe peretii exteriori. Cu o instalare corecta, acestea ar trebui sa ofere servicii de zeci de ani! Adevarat, scopul real este de a proiecta peisajul astfel incat apa sa nu ajunga niciodata la impermeabilizare! Arhitectii spun ca indiferent cat de buna este impermeabilizarea - poate esua. Poate exista o greseala in aplicare sau alte deteriorari ale produsului care pot duce la esec la un moment dat. 

Membrana hidroizolatie - sfaturi utile

In continuare va prezentam mai multe raspunsuri de la experti pentru diverse probleme: 

In unul din cazurile de impermeabilizari studiate s-a folosit un produs de impermeabilizare venit  in foi de 4 'cu 8' care au fost aplicate printr-o metoda de suprapunere, apoi marginile au fost sigilate cu un produs special. Instructiunile lor au fost simple, umpleau si comprimau solul in straturi de 18 ", cand au fost terminate totul arata grozav, cand ploile abundente au aparut cateva saptamani mai tarziu se intamplau doua lucruri: in primul rand, in anumite parti ale casei au aparut scurgeri si, in al doilea rand, in timp ce nu avem nici o dovada directa, ceea ce credem ca s-a intamplat este ca contractorii nu au umplut solul si au compresat solul in mod corespunzator, cand ploile abundente au venit, solul a inceput sa se stabileasca rapid si a desprins o parte din impermeabilizare. Cazul a fost complet rezolvat prin adaugarea umplerii in zona care s-a deplasat si apoi asigurandu-ne ca amenajarea peisajului a creat o depresiune superficiala pentru a indeparta apa de ploaie de pe pereti. Am fost norocosi intr-un singur sens, deoarece am construit casa incet, si nu am pus nici un material de finisare pe peretele care s-a miscat, dupa ce s-a uscat si a trecut mai multe incercari de ploaie, am adaugat un produs de impermeabilizare interior ca protectie suplimentara Nu au existat probleme suplimentare. Sfatul nostru este sa utilizati cele mai bune impermeabilizari si apoi sa proiectati amenajarea teritoriului pentru a preveni umezirea din timp! 

 Ma gandesc sa creez un spatiu de locuit alternativ  si as dori opinia unui expert despre planul meu. In primul rand, as vrea sa excavam o mare parte din teren si sa pun o placa. As dori sa tai gauri deasupra pentru o scara si cateva porturi pentru lumina soarelui (orientata spre sud cu sticla inclinata) si apoi sa torn o alta placa pentru a o ridica. Sunt constient de faptul ca umiditatea este o problema si ma gandesc sa impachetez totul cu o membrana groasa de cauciuc sau cu un alt tip de bariera impotriva umezelii. In opinia voastra este acestaeste un proiect fezabil? Asa suna intrebarea unei persoane care dorea sa construiasca. Iata si raspunsul expertilor: 

Cu siguranta, orice este posibil. Este o abordare inovatoare care ar putea functiona. As sugera sa puneti un strat gros de Styrofoam in jurul exteriorului pentru a proteja membrana de cauciuc de orice margini ascutite pe care metalul le poate avea. 

Doresc sa construiesc o structura vie care sa utilizeze minerale recoltabile local. Ceea ce nu gasesc sunt informatiile despre construirea in subteran. Spatiul meu de locuit poate fi descris ca o pestera. Imi pot imagina ferestrele de-a lungul dealului, dar nu stiu despre problemele de umiditate si de deviere a apelor pluviale. Aceasta este o alta problema pusa de o persoana care dorea sa construiasca o casa inclusa in deal. 

Este greu pentru noi sa sugeram ceva pentru a va ajuta sa inchideti infiltrarea apei intr-o pestera. Tot ce puteti face este sa incercati sa indepartati fluxul de apa din zona. Daca puteti sa inchideti zonele neutilizate din pestera si apoi sa inchideti peretii insisi, este posibil sa rulati un de-umidificator pentru a face locuinta mai viabila.

 Care sunt implicatiile asupra mediului ale tratamentelor de protectie impotriva umezelii? 

Metodele de damproofing contin materiale toxice, cum ar fi produsele chimice, materialele plastice si derivatii din petrol. Deci, implicatiile asupra mediului au de a face cu efecte pe termen lung si pe termen scurt ale toxicitatii in pamant, in apa, in aer si in casa. Cu toate acestea, exista o varietate de materiale nontoxice pentru izolarea umeda. 

Sunt in curs de proiectare a unei locuinte. Planific utilizarea peretilor de ciment care sunt intariti cu armatura  solida turnata cu pilastri la fiecare 10 'pana la 12' dupa cum este necesar. Care este o metoda buna de folosit pentru izolarea si tratarea umezelii care migreaza spre interiorul peretilor zidariei. Am de gand sa folosesc o membrana de protectie pentru gheata / apa (cu grund) pe partea exterioara a peretilor. Este o idee buna.

In acest moment se pare ca cel mai bine este sa acoperiti peretii cu 2 "de izolatie rigida si apoi sa folositi o placa metalica expandata cu  ciment.