Hidroizolatii terase bloc

Dimensiunile acoperisului, stilul, cerintele de mediu si chiar avantajele legate de durabilitate - cum ar fi cele furnizate de acoperisurile verzi - sunt toti factorii care ar trebui luati in considerare inainte de a face impremabilizari. Cand incepeti sa planificati pentru urmatorul dvs. proiect de impermeabilizare, va veti gandi probabil la o serie de moduri in care il puteti personaliza si puteti deveni coplesit de o lista aparent fara sfarsit a detaliilor. Pur si simplu, sistemele de impermeabilizare trebuie proiectate si construite corespunzator pentru a preveni riscurile substantiale si pentru a asigura longevitatea proiectului dumneavoastra. Iata cinci sfaturi de impermeabilizare pe care ar trebui sa le ganditi inainte de a initia urmatorul proiect de acoperis.

Hidroizolatii terase bloc - sfaturi utile 

Hidroizolarea impiedica presiunea hidrostatica impotriva deteriorarii cladirii

Cu popularitatea crescanda a acoperisurilor verzi sistemele de impermeabilizare de pe acoperis sunt acum mai importante decat oricand inainte. Solul, plantele si copacii stau pe o suprafata orizontala, ceea ce face dificilca apa sa se scurga pana la puncte scazute si sa aiba ca rezultat apa. Un sistem de impermeabilizare proiectat corespunzator poate promova drenajul, impiedicand astfel presiunea hidrostatica (presiunea cauzata de apa) de deteriorarea acoperisului.

 

Incepeti prin alegerea intre sistemele de acoperire la sol sau aderente

Sistemele de impermeabilizare sunt asemanatoare celorlalte sisteme de acoperis in care exista doua tipuri de baza de alegere: adeziva si lipita. Este important sa selectati tipul de sistem care are sens pentru ca proiectul dvs. sa asigure performante optime si rezultate bune. Prin stratificare se intelege faptul ca piesele sistemului de acoperis sunt pur si simplu asezate pe partea superioara a celeilalte pentru a crea un ansamblu stratificat de impermeabilizare. Componentele lipite ale ansamblurilor aderente pot oferi avantaje de performanta. Sistemele cu strat liber sunt usoare, mai putin costisitoare, mai rapide si mai usor de instalat.

 

Costurile adecvate in avans conduc la cel mai bun cost al ciclului de viata

 

Concentrarea pe detalii in faza de proiectare este esentiala pentru asigurarea celui mai bun cost si a performantei ciclului de viata. Prin urmare, este important sa pastrati controlul calitatii in timpul proiectarii si construirii ansamblului de impermeabilizare.

 

Sisteme de impermeabilizare de inalta calitate, testate

 

Proprietatile fizice superioare au cea mai mare valoare pentru aplicatiile de impermeabilizare. Membranele noastre ofera o rezistenta mult mai mare la punctele de rupere, de scurgere si intindere care pot provoca deteriorarea sau defectarea altei membrane de impermeabilizare. Sistemele de impermeabilizare sunt construite pentru a dura, ceea ce va economiseste bani. Sistemele noastre de membrane de impermeabilizare sunt fabricate si certificate pentru o durata de functionare mai mare de 30 de ani si compatibile pentru detectarea electronica a scurgerilor (ELD) in scopuri QA / QC.