Firme hidroizolatii

Incercati sisteme EIFS sau sisteme de finisare cu izolatie exterioara. EIFS ofera o acoperire durabila, atractiva si destul de simpla la exteriorul peretilor de beton, dubland ca izolatie si impermeabilizare.  Pentru un finisaj asemanator stucului, un strat de finisare EIFS poate fi aplicat direct pe beton, umpland orice goluri, flotand neregularitati minore si creand o buna suprafata rezistenta la umiditate.

EIFS sunt aplicate cu o mistrie si sunt livrate in galeti de 5 galoane (18,9 L) preamestecate si colorate la culoarea dorita. Aceste substante pot fi apliate cu o rola sau cu un flotor de cauciuc pentru a crea o suprafata si o textura uniforma. Alte produse EIFS pot fi pulverizate, periate sau laminate cu o rola de vopsea.

Firme hidroizolatii - sfaturi utile

Incercati sa utilizati impermeabilizarea pe baza de ciment. Impermeabilizarea pe baza de ciment, in afara de faptul ca are un aspect cu stil, este usor de amestecat si usor de aplicat. Cumparati-le de la magazinul local de aprovizionare cu zidarie. Amestecati-le cu un aditiv acrilic pentru o legatura mai buna si apoi aplicati cu o perie lunga cu maner pentru usurinta. Singurul dezavantaj al impermeabilizarii pe baza de ciment este faptul ca nu are nici o elasticitate, facandu-l predispus la crapari pe perioade mai lungi de timp.

Optati pentru bentonitul de sodiu daca doriti sa utilizati o metoda de impermeabilizare nepoluanta, "verde". Bentonitul de sodiu este utilizat in mai multe aplicatii pentru a impiedica scurgerea lichidelor in solul subteran. Este in esenta argila si va actiona ca un bun agent de impermeabilizare daca va preocupati sa lasati o amprenta umana. Bentonitul are de asemenea avantajul de a putea acoperi suprafete netede si mai groase.

Decideti care ziduri trebuie sa reziste la apa si veti putea economisi timp, bani si dureri de cap. Iata o regula de impermeabilizare foarte eficienta: aplicati izolatia in primul rand pe fundatie si pe peretii exterioi. Iata cateva sfaturi de luat in considerare:

Daca situl sau zona este umeda este posibil sa doriti sa impermeziti toti peretii.

Extindeti impermeabilizarea la cel putin 0,3 m fata de peretii care sunt impermeabilizati doar pentru a fi siguri.

 

Aplicati sistemul de finisare pe perete conform instructiunilor producatorului. In functie de metoda de impermeabilizare pe care o utilizati, producatorul va avea sugestii si cele mai bune practici diferite. Consultati instructiunile pentru orice produs pe care il utilizati sau consultati un GC, pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Aplicati o ziolare adecvata pentru acoperis. Aceasta este o situatie neobisnuita, insa exista case cu sisteme de acoperis din beton care fac fata cu succes intruziunilor de apa.

In cazul in care casa nu are o panta suficienta pentru a permite scurgerea apei de pe acoperis in cazul in care ploua sau ninge, poate fi necesar sa aplicati gudron sau o membrana sintetica de impermeabilizare direct pe beton sau sa utilizati un sistem de acoperis din cauciuc fara sudura. Aceste produse au nevoie de o firma care sa le aplice.