Sunt mai multe cauze care genereaza distrugerea hidroizolatiilor si este bine sa le luam in calcul pe toate.

Cauzele pot fi legate de intretinerea acoperisurilor terasa: ca orice bun imobiliar, acoperisurile terasa au nevoie de o interinere periodica. In cazul in care aceasta nu e facuta, integritatea acoperisului, indeplinirea fuctiilor lui de baza si protectia la umezeala, confortul termic si protectia la actiuea factorilor climatici, etc dar si durata sa e viata pot fi afectate in mod iremediabil si din punctul acesta de vedere acoperisurile terasa pot sa fie asemanate cu automobilele. Neefectuarea in timp util a reviziilor adica a ciclului de mentenanta recomandat de producatori, duce implicit si la scaderea performantelor, la diminuarea duratelor de folosire si in unele conditii si la anularea garantiei acordate. Noi oferim clientilor asistenta tehnica necesara pe tot ciclul de conceptie, productie si intretinere a acoperisurilor terasa.

Daca sunteti pe punctul de a cumpara sau de a costrui casuta visurilor voastre folositi pentru acoperis ultimele tehnologii care exista in materie de testare nedestructive a sistemelor de hidro si termoizolatii din anvelopa constructiilor civile si industriale. Prima firma din Romania care este specializata in servicii de expertiza tehnica nu e un contractand general si nici o societate specializata pentru a aplica sistemele de hidroizolatii. Principalul lor obiectiv este este reprezentarea intereselor proprietatilor cladirilor si furnizaea intr-un mod relevant si transparent a informatiilor legate de starea sistemelor care asigura termo si hidroizolatia cladirilor.

Specialistii societatii detin o bogata expertiza tehnica legata de atat de zona conceptuala a sistemelor de hidroizolatii la acoperisurile terasa, fundatii, bazine si bai dar si la punerea in opera a lor. Abordarea lor e pragmatica si se bazeaza si pe experienta dobandita in teren in timp.

Testele nedestructive la acoperisurile terasa pot sa fie efectuate in mai multe stadii fata de momentul finalizarii lucrarilor de hidroizolare. Ele pot sa fie iainte de receptia finala a lucrarilor de hidroizolatii. Testele prin metode nedestructive permit identificarea precisa a eventualelor strapungeri si fisuri in membranele care asigura hidroizolarea cladirilor pentru a le remedia. Inainte de expirarea perioadelor de garantie a lucrarilor de hidroizolatii.