Hidroizolatii cu membrane lichide, solutii eficiente pentru hidroizolatii la terase si la acoperisuri. De la fudatie si pana la acoperis, hidroizolatia e foarte importanta pentru a avea constructii fara probleme. Ca specialisti in hidroizolatii, noi va sugeram a alegeti de fiecare data solutii de calitate buna pentru a fi siguri ca nu aveti neplaceri ulterioare.

Pentru hidroizolarea unui acoperis si a unei terase noi va putem recomanda si utilizarea unora din cele mai noi tehnologii care exista pe piata, iar membranele hidroizolatoare lichide care au avantajul de a aplica usor in timp scurt si de a se usca.

Hidroizolatiile lichide – una din cele mai performante solutii de hidroizolare prezente in piata. Acestea pot sa fie mono componente si bicomponente pe baza de poliuretan, cu aplicare la rece cu pensula sau cu trafalet. Anumite membrane lichide pot sa fie aplicate si cu pompa airless.

Fiind concepute pentru uscarea rapida, solutiile de hidroizolatii lichide se intaresc in timp scurt si formeaza o acoperire elastica, ce creste considerabil durata de viata a acoperisurilor epse, inclinate sau plate. In plus hidroizolarea lichida are avantul rezistentei ridicate la ploaie si la putin timp de la aplicare. Membranee utilizate de specialistii nostri isi pastreaza proprietatile chiar si in cazul temperaturilor foarte scazute, fiind astfel o solutie ideala pentru protectia constructiei contra infiltratiilor de apa in timpul iernii.

Un alt aspect important de care va trebui sa tinem cont la hidroizolatii acoperisuri, e pregatirea stratului de suport. Astfel pentru aplicarea corecta a membranelor lichide va trebui sa indepartam urmele de praf si particule friabile. Produsul poate sa fie aplicat si pe betn dar si pe membranele bituminoase sau substraturi cimentoase.

Avantajele membranelor lochide pentru hidroizolatii: hidroizolatii perfecte peste tabla, bitum, gresie, dale, placi, caramida, fara flacara, fara imbinari, paturnde in toate fisurile si se muleaza pe orice tip de suprafata, nu isi modifica deloc caracteristicile la interval de temperaturi mari, rezista foarte bine la imbatranire din cauza radiatiilor UV si nu se exfoliaza, nu se decoloreaza iar greutatea este mai mica decat la membranele clasice.