Subsolul cladirilor pentru a putea fi utilizat are nevoie de o foarte buna hidroizolare contra umezelii si daca aveti problme cu care ne confruntm este doar umezeala sau o sursa de apa arapresiune hidrostatica atunci stratul izolant care se aplica trebuie sa fie eficient contra apei si a umezelii si sa fie durabil avad in vedere dificultata accesuli dar si contactul cu solul.

Daca se poate, recomandam ca aplicarea hidroizolatiei sa se faca pe partea din exterior a zidurilor sunsolului, adica pe partea afectata de apa. Zidurile din subsol se acopera cu mortar hidroizolant si podeaua subsolului la fel. Aceasta practica ajuta la o hidroizolatie eficienta, permita zidurilor sa respire si asigura o viabilitate si o buna utilitate subsolului, este caracterizata prin durabilitate si fiabilitate iar materialul este anorganic.

Daca acoperirea exteriorului nu se poate realiza produsul se aplica in  interior avand si o foarte buna aderenta la suport si o buna rezistenta la toate presiunile negative.

Se curata perfect suprafata de resturile de materiale, de praf si de materiale subrede precum si de segregarile de beton care sunt curatate de materialele friabile. Se taie distantierele si cpetele de armaturi la adancimi de 3 cm. Rosturile de turnare care exista se vor deschide in forma de V si pe toata lunimea lor la o adancime de 3 cm.

Cotul care se formeaza la imbinarea dintre pardoseli si peretii verticali se uda si se plombeaza pe intreaga lugime cu mortar de ciment cu rasina gata preparat sau cu un mortar aditivat cu rasini de constructii. Cand lucrarile trebuie finalizate rapid se utilizeaza ca si material de plombare mortar de reparatii cu priza rapida.