Fara o hidroizolatie pentru fundatie peste jumatate din casele noi au probleme cu demisolul in mai putin de 3 ani din momentul in care sunt date in functiune. Pe langa toate problemele care pot sa apara cu demisolul din cauza infiltratiilor apei in fundatie puteti sa va imaginati si cat urmeaza sa scada valoarea constructiilor si la ce costuri uriase se ridica reparatiile.

Ca sa nu mai vorbim de mizerie, de stresul de a redeschide un santier cand credeti ca ati finalizat lucrarile pe urmatorii 20 de ani. Din cauza acestor infiltratii de apa apare si riscul de imbolnavire cauzat de igrasie si de mucegaiul ce se dezvolta in lipsa izolatiei din fundatie.

Solutia nu e atat de simpla pe cat pare la prima vedere. Piata e plina de produse care sunt dedicate izolatiilor pentru fundatii si alegerea nu e deloc usoara. E important sa nu faceti calculele doar pe baza de cele mai ieftine produse.

Cea mai utilizata metoda de protejare a fundatiei e aplicarea unei membrane de cauciuc lichid si operatiunea se poate finaliza fara asistenta unei echipe specializate. Aveti nevoie numai de pulverizatoare si la scurt timp veti avea si o hidroizolatie pentru fundatie cauciucata si elastica ce va umple repede toate crapaturile. Costurile mici si garantia mare dar si rentabilitatea sunt toate elemente de bun simt.