Ne-am gandit sa va oferim mai multe sfaturi practice pentru a va ajuta sa economisiti diminuand si costurile pentru energie si sa va bucurati in continuare de avantajele pe care vi le ofera utilitatile din locuinta.

Pot fi economisiti bani de energie daca in perioadele mai calde ale iernii si mai ales in sezoanele calde inchideti termosatul de la centrala pentru ca fiecare grad in minus sava ajute sa faceti o economie de 5 procente din costurile de la caldura.

Cele mai meri reduceri de costuri au loc atunci cand se apeleaza la hidroizolatii terase. Daca va decideti sa va hidroizolati terasa nu aveti de ce sa decopertati absolut tot, hidroizolatiile au in jur de 8 straturi si reparatiie se fac la ultimul strat al hidroizolatiei si ulterior se aplica si un strat ori doua de membrana bituminoasa.

Noi va recomandam ca atunci cand faceti lucrari de hidroizolatii terase sa folositi aeratoare pentru hidroizolati ele avand si rolul de a egaliza presiunea pe care o are erul si vaporii sub hidroizolatie si de a preveni fisurile sau posibilele umflaturi. La fel de important este si in momentul in care lucrati la hidroizolatia terasei sa folositi un parafrunzar la toate gurile de scurgere.

Parafrunzarele universale de plastic sunt perfect compatibile cu lucrarile de  hidroizolatie pentru terase si sunt folosite pentru a obtura scurgerile pluviale cu corpuri solide.

Cand vorbim depre hidroizolarea blocurilor acordam o mare atentie si la bunastarea apartamentelor de sub locul unde realizam lucrarile de hidroizolare. Va recomandam sa mergeti la ultimul etaj al blocului si sa verificati in ce stare se afla tavanul si peretii.