Sunt mai multe solutii cu ajutorul carora se poate hidroizola subsolul. Urmatoarea solutie si cea care ar putea sa rezolve problema inflitratiiloc cu ajutorul fisurilor, rosturile de turnare, porii si segregrarile o reprezinta membrana Cristalina pe Interior si consta in aplicarea pe podea si pe pereti a unui proces cu crestere cristalina pe suprafata interioara a subsolului utilizand produsul sub forma de pasta si repararea fisurilor sau golurilor si segregarilor sau rosturilor de turnare utilizand produsul care are consistenta unui mortar. Astfel veti impiedica umezeaza sa va invadeze becul si sa fie acoperit cu mucegai. Dupa ce se aplica suprafetele care sunt tratate se vor pastra umede aproape o saptamana pentru a activa substantele chimice si pentru a forma membrana cristalina. In paralel incaperile trebuie sa fie ventilate pentru ca umezeala din aer sa se elimine mai usor.

In cazul in care locuiti in anumite zone supuse la intemperii mari, atunci in mod sigur veti avea nevoie si de al patrulea sistem de hidroizolatii beciuri.

Metoda de impermeabilizare in masa a betonului. Betonul, sapa ori tencuiala ies din start impermeabile pe intreaga lor grosime si durata de impermeabilizare e infinita, iar beneficiarul nici nu vede hidroizolatorul la fata, pentru ca hidroizolatorul face impermeabilizarea la statiile de betoane.

Daca apar si probleme de infiltratii datorita unor probleme mecanice, aparitia microfisurilor, segregarile datorita nevibrarii corecte, toate aceste probleme se pot rezolva de la sine sau cu un efort minim. Pretul de impermeabilizare este de cele mai multe ori mai mic decat pretul material si manopera care se aplica membranelor bituminoase si altor tipuri de membrane.

Pentru a se aplica membranele bituminase, betonul, sapa si tencuiala trebuie sa fie lasate sa se matureze si sa se usuce. Daca aplicarea membranelor bituminoase are loc atunci cand substratul este imatur sau cand este putin umed membranele se dezlipesc in curand pentru ca se acumuleaza apa din vapori sub membrane iar sansele de aparitie a unor erori de aplicare sunt foarte mici in comparatie cu aplicarea unor membrane. Membranele pot sa fie strapunse accidental chiar de meseriasii care lucreaza in interior.