Pret reparatii hidroizolatii Constanta

Proiectarea si realizarea acoperisurilor reprezinta si un proces complex in care va trebui sa tinem cot de cat mai multe aspecte: estetice, functionale si structurale. Acoperisul unei case e unul din elementele cele mai importante care se afla la baza realizarii unei cladiri.

La fel cum temelia e fundamentala pentru a ridica o cladire solida, tot asa e si acoperisul care are si rolul de a proteja casa de fenomenele cum ar fi vantul, ploaia, zapada si in unele cazuri calamitatile naturale.

De multe ori oamenii isi fac un calcul atunci cand incept constructiile insa pe parcurs apar si cheltuielile neprevazute care ii determina ca in momentul in care vad constructia ridicata sa nu isi doreasca sa investeasca ult in acoperisul sau. Din nefericire se omit si lucrarile de hidroizolatii si un lucru esential, respectiv faptul ca acoperisurile respective au rolul de a proteja constructia si tinand cont de cat de bune sunt ele si de cat de bine sunt realizate cladirea va suporta fenomenele naturale mai bine ori mai putin bine.

Pret reparatii hidroizolatii Constanta

Un acoperis bun si bine montat va va scuti de reparatiile intile din timpul anilor si etansarea va avea ca si rezultat un consum redus de energie si prin urmare si o factura la curent mai mica, iar degradarea nu va interveni curand.

Hidroizolatia propriu zisa se alcatuieste tinand cont de materialele si de procedeele de executie care sunt prevazute in proiecte.

Protectia hidroizolatiei are si rolul de a asigura izolatia in cazul actiunilo mecanice ce pot sa apara in timpul executiei sau exploatarea constructiei. Stratul de protectie poate sa fie facut din tencuiala de ciment sau dintr-un perete de caramida. Pentru hidroizolatiile elastice se folosesc materiale pentru amorsare, lipire sau etansare la rece. Solutiile bitumate cu bitum fierbine sau cu suspensie de var hidratat, pasta cae se dilueaza foarte usor cu apa rece. Materialele de etnasare si lipire se aplica la cald iar bitumurile utilizate la noi sunt oxidante de petroli si neparafinoase. Se foloseste carton bitumat si material de suport celulozic cu adaos de deseuri textile, panze bitumate, materiale cu suport din tesatura si cu fire organice sau cu impaslitura de fibre de poliesteri.

Pentru hidroizolatiile rigide se folosesc cimenturile care sunt in permanenta in apa si nisipurile care trebuie sa fie naturale, de balastiera, de cariera sau de natura silicoasa, aditivi impermeabilizatori care sunt folositi pentru prepararea mortarelor de ciment cu permeabilitate redusa.