Hidroizolatii terase bloc Constanta

Sunt cel putin trei solutii in pentru a realiza hidroizolatii terase. Una din ele este reabilitarea terasei in sistem monostrat, si alta este in sistem dublu strat. In primul caz hidroizolatia se va executa simplu la preturi accesibile si rezultatele care se obtin sunt foarte bune.

Solutia consta in aplicarea straturilor suplimentare de izolatie peste cele deja existente dupa pregatirile prealabile, corectare si amorsare pante.

Cea de a doua varianta e recomandabila avand si un grad sporit de siguranta pentru exploatare care se datoreaza folosirii a doua straturi de materiale hidroizolante. Va recomandam ca in momentul in care alegeti sa faceti lucrari de hidroizolatie terase sa utilizati aeratoarele pentru hidroizolatie pentru a preveni fisurile si umflaturile.

Cand lucrati la hidroizolatii terase ebine sa folositi si parafrunzare la fiecare gura de scurgere. Parafrunzarele universale sunt facute din plastic care este perfect compatibil cu lucrarile de hidroizolare si au si rolul de  a proteja constructiile de actiunea apei si de infiltrarea sa, apa fiind un agent agresiv cu efect negativ major asupra elementelor de constructie ce intra in contact cu ea.

Hidroizolatii terase bloc Constanta

Pentru lucrarile durabile va recomandam sa verificati functionalitatea straturilor de panta si incalinatia necesara evacuarii apelor pluviale amorsarea teraselor cu solutii din bitum si instalarea unor guri de scurgere sau aplicarea unui strat de difuzie. Dupa toate acestea se aplica si primul strat de membrana si termosudarea se face integral peste membranele perforate.

Acoperisurile sunt tinand cont de utilitatea si de destinatia lor, terase industriale sau civile ori circulabile sau necirculabile, portante pentru sarcini grele, sarcini medii sau usoare si terase cu vegetatie sau fara. Este important pentru a se stabili tehnologia de hidroizolare a terasei, tipul constructiv si materialele care sunt folosite la elementele din structura casei.

In mod obisnuit si clasic, hidroizolarea propriu zisa se realizeaza folosind bitumul ca si material de baza si in trecut bitumul era turnat fierbinte si fara aditivi peste suport si inglobau in structura mai multe tesaturi din diverse materiale.

Membranele bituminoase sunt materiale pentru hidroizolatii pe baza de bitum modificat si aditivat cu polimeri, avand si armaturile din fibra de sticla ori din poliester si sunt facute cu diverse finisaje in zona superioara.

Se folosesc la prevenirea infiltrarii apei in cadrul elementelor de constructie, terase si acoperisuri, fundatii si subsoluri, tuneluri, la refacerea hidroizolatiilor si la terasele cladirilor vechi, realizarea hidroizolatiilor teraselor noi si recirculabile sau circulabile. Inainte de a cumpara membrane bituminoase va trebui sa tineti cont de complexitatea lucrarii care urmeaza sa fie executata pentru a se alege membrana potrivita din punct de vede al raportului calitate pret.