Hidroizolatii fundatii Constanta

Fundatia unei case trebuie sa fie izolata contra umezelii si a radacinilor si plantelor. Pentru o buna hidroizolare a fundatiei se folosesc membranele hidroizolante cu crampoane.

Pentru mai multe informatii accesati paginile de ce hidroizolam fundatia, hidroizolatii spatii umede si hidroizolarea subsolului contra apei.

Membranele hidroizolatoare cu crampoane sunt facute din polietilena de o calitate foarte inalta si cu o densitate ridicata. Este utilizta pentru a proteja peretii fundatiei de umiditate si asigura o buna ventilatie constructiei si este si rezistenta la radacini fiind usor de montat.

Pentru a instala hidroizolatia cu crampoane aveti nevoie de profile de inchidere, de cuie cu butoni de etansare, banda de etansare pentru suprapuneri si membrane hidroizolatoare.

Hidroizolatii fundatii Constanta

Membranele bituminoase sunt materiale pentru hidroizolatii avand la baza si bitum modificat si aditivat cu polimeri elasto plastomeri, avand armaturi din fibre de sticla ori din poliester si sunt facute cu mai multe finisaje in zona superioara.

Aceste membrane se folosesc pentru a preveni infiltrarile de apa in cadrul elementelor de constructie, terase, subsoluri si fundatii, tuneluri, etc si refacerea hidroizolatiilor de la cladirile vechi, dar si realizarea hidroizolatiilor noi.

Inainte de a cumpara membrane bituminoase va trebui sa tinem cont si de complexitatea lucrarilor care urmeaza sa fie executate pentru a alege cele mai bune membrane din punct de vedere al raportului pret calitate.

Membranele bituminoase se monteaza in general prin termosudura cu ajutorul unui arzator legat la butelii cu gaz. Flacara se orienteaza intre sulul de membrana realizandu-se astfe termosudarea acestiea pe stratul de suport. In cazuri exceptionale termosudarea se poate face cu suflare la cald cu ajutorul dispozitivelor speciale. Latura termosudabila a membranelor este latura protejata cu folii subtiri de polietilena care prezinta si un marcaj patrat in relief.

In momentul in care se realizeaza contactul cu flacra marcajul acesta se topeste si dispare si semnalizeaza ca materialul a fost incalzit suficient pentru a se obtine o foarte buna aderenta. Topirea in continuare a mesei bituminoase poate provoca deteriorarea armaturilor prin supraincalzirea lor.

Aplicarea membranelor va incepe  de fiecare data din zona gurilor de scurgere in directia in care urca panta. Membranele se aplica tesut astfel incat la marginile de suprapunere la capete sa se afle la jumatatea membranei randului urmator.

In cazul in care aplicati izolatia in doua straturi, stratul doi este asezat in asa fel incat ziduile marginilor de suprapunere ale structurilor inferioare sa fie acoperite in mijlocul membranei stratului superior.