Hidroizolatii hale industriale Harsova, Eforie, Mangalia, Navodari, Tulcea

Firma noastra realizeaza lucrari de hidroizolatii hale industriale si depozite. Toate aceste lucrari de hidroiolatie sunt executate de personal experimentat si lucrarile sunt facute conform cu conditiile impuse de standarde.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum se intretin hidroizolatiile, cum se cumpara membrane hidroizolatoare si hidroizolarea zidurilor cu material ignifug.

Daca sunt aplicate in strat aderent e de preferat ca suprafetele de aplicare sa fie tratate inainte cu straturi de amorsaj. Aplicarea membranelor se face si prin derularea lor pe stratul suport prin incalzirea punctului de contact dintre stratul de suport si membrane si pana in momentul in care ele se topesc si se lipesc de suport.

Metoda se recomanda pentru suporturi cu mobilitate scazuta deoarece nu depasesc 40 de procente pentru structuri fara izolatie termica, si 20 de procente pentru structuri cu izolatie termica. Pentru pantele mari sunt necesare toate dispozitivele de fixare. Hidroizolatiile se aplica in straturi derente care trebuie sa aiba caracteristicile mecanice foarte bune si o rezistenta buna la ciclurile termice. Va recomandam ca suprafata de aplicare sa se trateze iainte cu un strat de amorsa. Aplicarea membranelor se face tot prin derularea sa pe straturile de suport si prin incalzirea punctului de contact dintre membrana si suport.

Oferim de asemenea si consultanta de specialitate in domeniul lucrarilor de hidroizolatii. Venim in sprijinul clientilor cu solutii tehnice care sa fie verificate si cu recomandari pentru a alege cele mai bune solutii hidroizolatoare.

Hidroizolatii hale industriale Harsova, Eforie, Mangalia, Navodari, Tulcea

Problema igrasiei de pe zidurile exterioare cauzata de precipitatii e un fenomen obisnuit care va putea fi combatut cat mai usor si cat mai eficient odata ce se aplica tencuiala.

Se pot folosi si tencuieli hidrofuge albe sau color si gata preparate care au si un aspect neted ori rugos petru suprafetele finale ale zidurilor.

Suprafetele care ar trebui tencuite se curata de praf si de uleiuri, de materiale subrede udate cu apa si in continuare se aplica si un strat aditional care pe suprafetele dificile si netede trebuie sa fie aditivat cu rasini pentru constructii pentru a intari aderenta stratului aruncat pe respectiva suprafata. In locul straturilor aditionale se poate folosi si mortar gata preparat.

Dupa ce se usuca stratul aruncat se aplica si un strat gros de tencuiala pentru a putea nvela suprafata si pentru a corecta eventualele imperfectiuni care pot sa apara in constructie. In locul straturilor de baza se foloseste mortar gata preparat.

Daca suportul e alcatuit din straturi termoizolante precum polistirenul ori poliurentanul la grinzi, zidarie si la coloane se recomanda armarea tencuielii din plasa de fibra de sticla pentru a putea fi evitata fisurarea cauzata de solicitari terice deosebite la care va fi supusa tencuiala din aceste suprafete si din cauza coeficientului diferit de contractie ori de dilatatie a straturilor. Plasa de fibra de sticla se  monteaza cu ajutorul presarii usoare pe straturile proaspete de tencuiala si se extinde cu 10-15 cm dincolo de zona de acoperire a placilor.

Inainte de a se pune tencuiala finala se va uda bine cea precedenta pentru a se evita absorbtia apei.