Hidroizolatii acoperisuri Constanta

Apa care balteste pe casa isi schimba in permanenta nivelul propriu si cauzeaza tensiuni de contracte si de intindere permanente in materialele de hidroizolatie de pe acoperis si genereaza aparitia microfisurilor in cele mai multe sisteme de hidroizolatii aplicatie pe terase peste alte elemente de constructie izolate. Ciclurile de inghet si dezghet ale apei din precipitatii genereaza si o forta abraziva si distrug hidroizolatia teraselor pentru constructiile ingineresti.

Ciclurile de inghet si dezghet ale apei din precipitatii genereaza o forta abraziva ditrugand in acelasi timp si hidroizolatia teraselo. Suctiunea vantului si apa cauzeaza o tensune mecanica in sistemul de hidroizolatie care se transmit in suportul hidroizolatiei si conduc la aparitia unui fenomen de macrofisurare pentru cele mai multe sisteme de hidroizolatie.  Depunerile de materiale, cruste de noroi, frunze cazute, etc, ajuta la formarea unor populatii de vegetatie parazita cum ar fi algele, ciupercile si distrug cele mai impotante sisteme hidroizolante, acesta fiind un fenomen des intalnit in halele industriale si la terasele constructiilor ingineresti. Oricine a locuit la bloc isi aminteste de mirosul de smoala si de zgomotele de rola care semnalizau o lucrare de hidroizolatie pe terasa blocului.

Hidroizolatii acoperisuri Constanta

Ult timp s-a crezut ca doar daca aplicam mai multe straturi succesive de solutii speciale contra apei se vor genera hidroizolatii eficiente dar pe piata si-au facut aparitia si membranele poliuretanice lichide si transparente care aveau un grad mare de protectie si care sunt si mult mai simplu de aplicat intr-un timp mult mai scurt. Ele au si o grosime maxima de 2 mm si pot sa asigure protectia de lunga durata si un strat foarte eficient de hidroizolatie care se aplica direct in gresie, lemn, marmura si caramida, fiind ideala si pentru zonele din jurul piscinelor. Aceasta tehnologie noua se dovedeste a fi o metoda de hidroizolatie foarte eficienta pentru terasele exterioare si pentru zidurile care sunt placate cu caramizi aparente. Aplicarea se face in general cu ajutorul unei pensule sau al unui trafalet cu unul ori cu doua straturi pe suprafete curatate temeinic cu un jet foarte puternic de apa si de pe care se elimina impuritatile uleioase si grasimea.

Hidroizolatia reprezinta si un procedeu necesar pentru a proteja locuintelesi spatiile comerciale de toate infiltratiile apei care la randul lor pot sa provoace neplaceri. Hidroizolatia acoperisului este si ea foarte importanta si este necesara pentru ca acoperisul este cel mai des expus la fenomene meteorologice extreme. Apa afecteaza dramatic structurile si elementele de constructie cu care intra in cotact si poate sa produca mucegai si pierderea tuturor caracteristicilor mecanice si fizice.