Hidroizolatie terase Tulcea

Sunt cel putin doua solutii pentru a hidroizola terasele: reabilitarea hidroizolatiilor de la terase necirculabile in sistem monostrat si dublustrat. In primul caz aceste lucrari sunt foarte simplu de executat si au si costuri reduse si rezultatele care se obtin sunt bune.

Aceasta solutie consta in aplicarea unui strat suplimentar de izolatie peste straturile dea existente dupa pregatirile prealabil, corectare pante amorsare. A doua varianta se recomanda deoarece are un grad mai mare de siguranta in exploatare care se datoreaza folosirii a doua straturi de materiale hidroizolante. Recomandarea noastra daca va alegeti sa efectuati lucrari de hidroizolatii terase e sa folositi aeratoarele pentru hidroizolatii, ele avand rolul de a egaliza presiunea aerului si a vaportilor de sub hidroizolatii si de a preveni posibilele umflaturi sau fisuri. La fel de important atunci cand lucrati cu hidroizolatii pentru terase e si folosirea unui parafrunzar la fiecare gura de scurgere. Parafrunzarele universale sunt facute din plastic perfect compatibil cu lucrarile de hidroizolatii si se utilizeaza pentru a obtura scurgerile pluviale cu corpuri solide. Lucrarile de hidroizolatii terase au si rolul de a proteja constructia contra actiunii apelor de oricare fel si contra infiltrarii lor. Pentru hidroizolatii terase noi va recomandam sa verificati si functionalitatea stratului de panta si existenta inclinatiilor necesare pentru a evacua apele pluviale si pentru a amorsa terasa cu solutii din bitum. Se recomanda sa instalati gurile de scurgee si sa aplicati stratul de difuzie recomandat pentru hidroizolatii. Urmeaza sa aplicati primul strat de membrana si sa il termosudati integral pentru membrana perforata si aplicarea unui strat de membrana bituminata care este armata cu poliester si realizarea unui covor asfaltic cu o duritate foarte greu de egalat in cazul hidroizolatiilor pentru terase.

Hidroizolatie terase Tulcea

Hidroizolatia este un termen ce defineste structurile etanse si omogene. Hidroizolarea reprezinta procedeul prin care se impermeabilizeaza un obiect si se impiedica infiltrarea apei in structura sa.

Daca la fundatii sunt folosite in mod special membranele bituminoase pentru a hidroizola terasele cele mai des folosite materiale sunt membranele poliuretanice si cele hidroizolante.

Membranele lichide poliuretanice sunt acele materiale hidroizolante moderne care au la baza polimeri care pot sa fie aplicati pe suprafetele teraselor utilizand o pensula sau o rola si in cntact cu aerul si cu umiditatea din atmosfera se poate intari si poate forma pe suprafata de suport o pelicula hidroizolanta elastica si foarte durabila. Membrana lichida poliuretanica se aplia pe toate tipurile de materiale si are si o foarte buna aderenta. Membrana lichida se foloseste de obicei pentru  a hidroizola terasele, acoperisurile si balcoanele si chiar si parcarile pentru ca toate aceste suprafete vor fi expse direct la fenomenele meteorologice extreme cum ar fi inghetul sau dezghetul. Toate aceste membrane au si o rezistenta mare la variatiile de temperatura si sunt foarte rezistente la actiunea soarelui.

Tipul acesta de polimer este transparent, lucios si reflecta si lumina solara evitand supraincalzirea suprafetelor pe care s-a aplicat, un avantaj pe care alte prouse nu il pot avea. Inainte de a aplica membranele lichide suprafata se curata si fisurile sau gaurile trebuie sa fie umplute astfel incat suprafata sa fie neteda si fara goluri sau fara denivelari. Dupa ce se niveleaza suprafetele se aplica si un strat subtire de amorsa peste care se va pune membrana poliuretanica cu role tinand cont de marimea suprafetei.

Un alt avantaj foarte important al membranelor este ca ele permit ca stratul peste care se aplica sa respire si sa evite acumularea de umiditate sub el.