Hidroizolatie lichida subsol Harsova, Mangalia, Navodari

Daca aveti o locuinta care beneficiaza de subsol trebuie sa luati in calcul si hidroizolarea sa pentru a impiedica in felul acesta infiltrarea apei. Va prezentam cateva metode inovatoare.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum hidroizolati modern un beci, cum se hidroizoleaza subsolul si metode de hidroizolare.

Apa poate sa fie distructiva atunci cand vine vorba despre constructii pentru ca prin cilclul sau ighet dezghet va deteriora elementele de structura si  va actiona asupra tuturor caracteristicilor fizice si mecanice ale materialelor si le va modifica. De asemenea, apa poate sa corodeze armaturile si toate piesele metalice care sunt incastrate in beton si are efecte dintre cele mai grave asupra structurilor de rezistenta, reduce capacitatea de izolare termica a tuturor portiunilor atacate si deteremina aparitia igrasiei si a mucegaiului care pot sa puna in pericol sanatatea familiei voastre. Zona subterana din locuinte indiferent ca e vorba numai de fundatie ori de subsol e supusa la actiunea apelor freatice si pluviale. Acestea sunt numai cateva motive pentru care sa va ganditi serios al hidroizolarea eficienta. Va prezentam trei metode inovatoare in sensul acesta.

Hidroizolatie lichida subsol Harsova, Mangalia, Navodari

O metoda foarte eficienta de hidroizolare a subsolului care este cunoscuta in domeniu ca ssitem de drenare a cavitatii consta si in aplicarea membranelor subtiri cu crampoane din plastic pe perete, pe podea si pe plafon, in momentul in construirii subsolului. Ulterior va trebui sa dati podelei si o panta catre cavitati speciale astfel incat apa care intra in subsol sa fie eliminata foarte repede prin utilizarea unei pompe.

In cazul in care locuiti in zonele unde nu ploua abundent si nivelul din apa freatia nu e ridicat metoda aceasta e suficienta pentru a elimina apa si costurile sunt si ele acceptabile. Exista si un dezavantaj si anume cedarea sistemului. Mai exact in cazul in care se intrerupe alimentarea cu energie electrica, pompa nu poate sa functionez si subsolul se inunda, motiv pentru care devine necesara si cumpararea unui generator petru asemenea situatii de urgenta. De asemenea, segregarile pot sa favorizeze cu timpul aparitia mucegaiului si a ciupercilor, si de aceea cavitatea se va curata si igieniza.

O alta solutie inovatoare care va scapa de la inceput de problema infiltratiilor prin fisuri pe la rosturile de turnare si prin porii din materiale utilizate sau segregari o reprezinta membrana cristalina. Acesta se poate aplica in general pe interior si se va monta si pe peretii din subsol, pe podea si pe plafon. Produsul are compusi chimici care in contact cu apa se vor activa si se vor elimina rapid.