Pret hidroizolatie acoperis bloc

Atunci cand locuiti la bloc va trebui sa va preocupe atat apartamentul in care stati cat si toate lucrarile exterioare. Pentru a putea opta pentru cele mai bune izolatii de terase de blocuri este nevoie sa cereti sfaturile specialistilor.

Lucrarile ieftine fara cunostinte nu sunt deloc durabile. In mai mult de 80 de procente din cazuri materialele ieftine vor fi utilizate dar si lucrarile vor fi facute numai pentru a fi facute si rezista doar cativa ani dupa care problemele initiale cu care va confruntati urmeaza sa apara din nou.

Specialistii in hdroizolatii terase bloc va pot oferi cele mai bune solutii. Ei vor concepe un plan de elaborare al lucrarilor si vor executa conform celor mai inalte norme de calitate acest plan. In plus, tot ei va  ofera si garantia lucrarii, in asa fel incat toat investitia pe care o faceti are siguranta rezistentei pentru mai mult timp.

Inainte de a trece la treaba e bine sa aveti un plan stabilit dinainte sa cunoasteti cum anume sa incepeti lucrarile si care e grosimea stratului de hidroizolatii, ce sa indepartati din vechile hidroizolatii si in special ce ramane de folosit.

Pret hidroizolatie acoperis bloc

Indepartati si pietrisul de la terasa blocului si refaceti si hidroizolatia utilizand o gama larga de materiale. Membranele bituminoase, emulsiile de bitum, membranele bituminoase care au fibra de sticla sunt mai multe dintre materialele pe care specialistii vi le ofera ca si indiciu. Tinand cont de grosimea pe care o are planseul dar si de toate pierderile de caldura, constructori vor calcula grosimea stratului din polistiren extrudat. In general se recomanda si o grosime de 10 cm.

Proprietatile polistirenului extrudat sunt numeroase. Pe de o parte au rol hidroizolator si pe de alta parte sunt un bun termoizolat. Ele sunt perfect impermeabile si nu vor ermite ca apa sa patrunda in iterior in asa fel incat terasa sa fie pusa la adapost. Dupa ce se aplica polistirenul extrudat se pozitioneaza si un strat geotextil si in final se aseaza la pe loc un strat gros de pietris.

Timpul de executie al hidroizolatiilor teraselor de blocuri. In cazul in care se opteaza pentru tipul acesta de lucrare si pentru timpul care este necesar finalizarii care va fi destul de redus. In doar trei patru zile tinand cont de suprafata terasei blocului lucrarile vor fi finalizate.

In momentul in care cei din asociatia de proprietari decid sa refaca terasa blocului si sa lucreze pe terase intoarse, riscul ca apa sa se scurga la etajele superioare in cazul in care afara ploua pe timpul executarii e mic. Cu toate astea o asemenea metoda de hidroizolare terase bloc are mai multe dezavantaje si anume acelea de a ingreuna foarte mult terasa blocului. In situatia in care structurile de rezistenta ale teraselor nu sunt rezistente e recomandat ca straturile din vechea hidroizolatie sa fie eliminate pana la planseul cladirii si mai apoi se va adauga o noua solutie hidroizolatoare. In cazul teraselor intoarse peste straturile vechi se pun altele noi, aceasta fiind o solutie contraindicata in cazul cladirilor care sunt vechi.

Pentru a etansa foliile bituminoase din acoperis, casante de foarte multe ori va recomandam sa aplicati o solutie pe baza de bitum extrem de usor de folosit. Acestea sunt caracterizate prin acoperirea la scara larga. Dupa ce se aplica si se usuca solutia nu permite impregnarea apei. Stratul acesta nu se deterioreaza si e rezistent contra substantelor agresive raportat la beton. Inainte de a fi aplicate se recomanda sa se utilizeze o amorsa si fiecare strat este ferit de umezeala. Se aplica un nou strat care se face numai dupa ce vechiul strat se usuca.